Contact

Rudi van DijkMijn naam is Rudi van Dijk en van kinds af aan ben ik gefascineerd door de Nederlandse natuur- en weerfenomenen. Is het niet bijzonder dat we in verhouding tot de rest van het universum op deze nietszeggende planeet mogen bestaan, en dat onze planeet al de vormen van het leven zo mooi toelaat?

Als kleine jongen nam mijn vader me mee naar de weinig gerepte stukken natuur van Nederland. De herinnering aan het mogen zien en horen van bijzondere vogels, en het zien opkomen van de zon over velden en bossen gehuld in mist, zijn nooit weggegaan. Vaak word gedacht dat je voor de écht mooie natuur naar het buitenland moet, echter is in ons eigen dichtbevolkte land een bijzonder veelzijdige natuurpracht te ontdekken, in elk seizoen en op veel momenten van de dag.

Het digitaal fotograferen doe ik vanaf het jaar 1999 waarbij mijn grote passie het vastleggen van het Nederlandse landschap in uiteenlopende weersomstandigheden is. Heb je vragen of belangstelling in foto’s voor bepaalde toepassingen? Neem dan contact met me op via het contactformulier of per email: info@rvd-fotografie.nl